Η επιστροφή του isoHunt στα torrents.

Posted: 04/11/2013 in Internet / Web, News
Tags: , ,

isohunt-new-onwersΤο isoHunt επέστρεψε και αυτή την φορά έχει νέα διεύθυνση και από ό,τι φαίνεται και νέους ιδιοκτήτες. Μετά το πρόστιμο των 110 εκατομμυρίων δολαρίων από την δίκη με την MPAA το isoHunt είναι και πάλι online.

ISOHUNT torrents are back

Ο κόσμος των torrents αποκτά ξανά ένα από τα σημαντικότερα μέλη του. Μετά τον συμβιβασμό και πρόστιμο $110 εκατομμυρίων στον ιδιοκτήτη του isoHunt, Gary Fung, το site εξαφανίστηκε από το web και από την λίστα των torrent trackers σε όλο τον κόσμο. Αυτή ήταν η κατάσταση μέχρι πρόσφατα γιατί σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ενώ το isoHunt έκλεινε κάποιοι αποφάσισαν να διατηρήσουν “την ιστορική εικόνα του isoHunt” φτιάχνοντας παράλληλα το isoHunt.to ως αντικαταστάτη του παλιού isoHunt. Κάποια από τα χαρακτηριστικά του isoHunt.to δεν έχουν καμία σχέση με το παλιό isoHunt.com και δεν λειτουργούν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα torrents έχουν και πάλι την τιμητική τους μέσα από το όνομα του isoHunt αλλά με διαφορετική διεύθυνση στο web και διαφορετικά άτομα πίσω από το project. Μένει να δούμε πως θα κινηθεί η MPAA αυτή την φορά και τι πρόκειται να συμβεί σε έναν από τους διασημότερους torrent trackers του κόσμου.

[via]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s